Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
van de nieuwste natuurlijke producten in ons gamma.
5 redenen om kokoswater te drinken

5 redenen om kokoswater te drinken

Sportdranken zijn alomtegenwoordig in de recreatieve en competitieve fitness- en sportwereld. Daarnaast worden ze ook veelvuldig geconsumeerd als dorstlesser bij warm weer. De meeste sportdranken zijn gefabriceerde en kunstmatig op smaak gebrachte dranken met koolhydraten en elektrolyten. Recentelijk wordt er meer en meer aandacht besteed aan kokoswater, een natuurlijk alternatief voor samengestelde sportdranken. • Kokoswater is een natuurlijke dorstlesser.
  Kokoswater is isotoon, ideaal voor rehydratatie. Koolhydraatrijke dranken zoals frisdranken en vruchtensappen hebben het nadeel dat ze hypertoon zijn en bevorderen daardoor dehydratatie. Ze lessen dan dus geenszins je dorst, integendeel, je krijgt er nog meer dorst van!
 • Kokoswater bevat een schat aan elektrolyten.
  Onze elektrolytenbalans kan uit evenwicht raken door uitdroging of hyperhydratatie, ten gevolge van fysieke activiteit, medicatie, ziekte of bepaalde omgevingsfactoren. Daarom is het belangrijk dat we onze natuurlijke vocht –en elektrolytenbalans op peil houden.
 • Kokoswater bevat zelfs aminozuren en talrijke fytonutriënten, die niet alleen voor de vrucht/plant nuttig zijn, maar ook voor ons!
 • Het bevat weinig calorieën.
  In tegenstelling tot gewoon water, is kokoswater niet geheel calorie-vrij, maar met 17 kcal  per portie (5 g Biotona Kokoswater Raw in 200 ml water = 200 ml natuurlijk kokoswater), is het nog steeds een vrij “low-calorie” drankje. Dit maakt het een geweldige vervanger voor gangbare, gezoete dranken.
 • Kokoswater is vooral gewoon ... water.
  Ik weet zeker dat je al weet hoe belangrijk het is om genoeg te drinken, zodat je lichaam gezond en goed gehydrateerd blijft. Net zoals de naam al doet vermoeden, bevat kokoswater ongeveer 95% water.


Biotona Bio Kokoswater Raw is een puur natuurlijk poeder afkomstig van 100% biologisch raw kokoswater uit de Filippijnen. Het kokoswater van biotona wordt door middel van vriesdroging verwerkt tot een poeder dat qua smaak erg dicht aansluit bij het verse water. Dit droogproces zorgt er ook voor dat de natuurlijk aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten optimaal behouden blijven! Biotona kokoswater is een handige manier om op elk moment en overal van heerlijk tropisch kokoswater te kunnen genieten. 1 koffielepel biotona kokoswaterpoeder roeren in een glas water is voldoende voor een gezonde en dorstlessende drank.

Ik zoek een product voor
Ik zoek op ingrediënt


  Biotona op facebook

  Product in de kijker

  Rozemarijn ct. verbenon

  Rozemarijn ct. verbenon

 • Origine: Frankrijk / Zuid-Afrika
 • Plantendeel: bovengrondse delen
 • Extractie: distillatie
 • Chemotype: verbenon, α-pineen, bornylacetaat
 •  

  Lees meer »

  Winkels in de buurt

  Start adres: