Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
van de nieuwste natuurlijke producten in ons gamma.
NIEUW! 5 Physalis producten

NIEUW! 5 Physalis producten

Maak kennis met deze 5 prachtige nieuwe producten die werden toegevoegd aan ons Physalis-gamma. 
MariadistelCitruSlimGreen teaCollagen + C en Curcum‘Actif
 


Mariadistel 

 • Ondersteunt de reinigende leverwerking
 • Draagt bij tot de inwendige zuivering
 • Draagt bij tot de bescherming van de levercellen
 • Extra sterk

Voedingssupplement met planten

Physalis Mariadistel bevat 500 mg kwalitatief extract van mariadistel, gestandaardiseerd op 80% silymarine. Mariadistel ondersteunt de reinigende en ontgiftende werking van de lever en is aangewezen bij een zuiveringskuur. Mariadistel draagt bij tot de bescherming van de levercellen en bevordert een normale suikerstofwisseling.
Om de inwendige zuivering te bevorderen: eet evenwichtig en vermijd zoveel mogelijk vet- en suikerrijk voedsel, vermijd alcohol en koffie. Drink 2 liter water per dag.

Meer info »
CitruSlim

 • Chilipeper (Capsimax®) bevordert de thermogenese 
  van het lichaam en bevordert het vetmetabolisme
 • Vijgcactus draagt bij tot de gewichtscontrole
 • Met Sinetrol® – synergistische mix van citrusvruchten en guarana

Voedingssupplement met planten

Physalis CitruSlim is een synergistisch complex met 3 bestudeerde extracten. Het bevat Sinetrol®, een mix van actieve bestanddelen (polyfenolen) uit citrusvruchten (pompelmoes, zoete sinaasappel en bloed-sinaasappel). De activiteit van Sinetrol® wordt versterkt door het extract van guaranazaden (met natuurlijke cafeïne) dat zorgt voor vitaliteit en energie. Physalis CitruSlim bevat eveneens Capsimax®, een geconcentreerd en geëncapsuleerd chilipeperextract waarvan de doeltreffendheid meermaals werd aangetoond. Chilipeper bevordert de thermogenese (warmteproductie) van het lichaam en bevordert zo het vetmetabolisme. Aangevuld met een innovatief extract van vijgcactus (Cacti-Nea™). Vijgcactus draagt bij tot de gewichtscontrole. 

Meer info »
Green tea

 • Draagt bij tot de verbranding van vettengewichtsbeheersing en eliminatie van water
 • Draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen vrije radicalen
 • Ondersteunt de circulatie en de algemene vitaliteit

Voedingssupplement met planten

Physalis Green Tea bio bevat een 100% biologisch water-extract van groene thee met maar liefst 50% polyfenolen, waaronder catechinen zoals het meest bestudeerde epigallocatechine-3-gallaat of EGCG. Groene thee werkt ondersteunend tijdens afslankingskuren door zijn bijdrage tot de verbranding van vetten, de eliminatie van water en de darmwerking. De actieve bestanddelen in de bladeren van Camellia sinensis die door middel van thee al duizenden jaren geconsumeerd worden in oosterse landen, ondersteunen de circulatie, de algemene vitaliteit en dragen bij tot de bescherming van de cellen tegen vrije radicalen.

Meer info » 

  

Collagen + C

 • Ondersteunt de normale collageenvorming voor het behoud van een gezonde huid en gezond gewrichtskraakbeen*
 • Enzymatisch gehydrolyseerd marien collageen met bewezen doeltreffendheid!


Voedingssupplement met nutriënten
 

Physalis Collagen + C is een complex met 1000 mg collageen per tablet. Collageen is een structuurmolecule die deel uitmaakt van het bindweefsel in de huid, gewrichtskraakbeen, ligamenten, pezen en botten. *De toegevoegde vitamine C komt tussen in de normale collageenvorming voor het behoud van een gezonde huid en gezond gewrichtskraakbeen. NatiCol® is een zeer pure vorm van collageen type I uit vis waarvan de werking onderbouwd is door verschillende klinische studies. Het wordt geproduceerd via een uniek proces met enzymatische hydrolyse, wat resulteert in een biobeschikbaar mengsel van korte peptiden.

Meer info »
 
Curcum‘Actif

 • Draagt bij tot soepele en gezonde gewrichten
 • Draagt bij tot het behoud van een gezond zenuwstelsel
 • Ondersteunt de vetvertering
 • Bevordert de natuurlijke weerstand

Voedingssupplement met planten
 

Physalis Curcum‘Actif bevat 400 mg Longvida®, een gepatenteerd en intensief bestudeerd curcuminoïdencomplex. De speciale formulering in vetoplosbare micropartikels (Solid Lipid Curcumin Particle technology of SLCPTM) zorgt ervoor dat de curcumine maar liefst 65 maal beter biobeschikbaar is dan in niet geoptimaliseerde vorm. De wortel van Curcuma longa is niet enkel een gekend specerij, maar draagt ook bij tot de flexibiliteit en de gezondheid van de gewrichten. Daarnaast is het goed voor de lever (ondersteunt vetvertering), het behoud van een gezonde huid en een gezond zenuwstelsel en bevordert het de natuurlijke weerstand.

Meer info » 

Ik zoek een product voor
Ik zoek op ingrediënt


  Biotona op facebook

  Product in de kijker

  CholeControl Biokruideninfusie

  CholeControl Biokruideninfusie

 • Meidoorn draagt bij tot gezonde bloedvaten
 • Mariadistel draagt bij tot de leverwerking
 •  

  Lees meer »

  Winkels in de buurt

  Start adres: