Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
van de nieuwste natuurlijke producten in ons gamma.
NIEUW! Biotona Bio Skin food Raw

NIEUW! Biotona Bio Skin food Raw

Biotona Bio Skin food Raw is een sublieme mix die dankzij de synergie van 35 waardevolle superfoods de huid gezond houdt, doet stralen en beschermt tegen huidveroudering.Biotona Bio Skin food Raw

Biotona Bio Skin food Raw is een sublieme mix die dankzij de synergie van 35 waardevolle superfoods de huid gezond houdt, doet stralen en beschermt tegen huidveroudering. De antioxidantrijke poeders hebben allen een balancerende en versterkende werking op de huid en beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Zo helpen ze de natuurlijke expressie van het gezicht, oogcontouren, hals en decolleté te behouden. Biotona Skin food bevat aloe vera, ananas, boerenkool, brandnetel, cacao, curcuma, duindoorn, goji, gotu kola, granaatappelpeel, matcha, paarse mais, papaja, rode biet, rozenbottel, tomaat, 4 poeders van paddenstoelmycelia en raw poeder van de allerbeste superbessen ter wereld! Ieder ingrediënt is 100% biologisch geteeld en verwerkt tot een poeder met behoud alle natuurlijk aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten!

Inner health – outside beauty

Onze huid staat dagelijks bloot aan allerlei invloeden en kan droog, minder strak en onzuiver worden. Naast een goede uitwendige verzorging heeft ze ook nood aan extra voeding van binnenuit. Biotona Skin food Raw bevat natuurlijke vitamines (vitamines A, C en E), mineralen (zink, silicium) en fytonutriënten (antioxidanten) die van belang zijn voor een goede conditie van de huid.
Antioxidanten beschermen onze (huid) cellen tegen negatieve invloeden van buitenaf en binnenuit. Zo beschermen ze bijvoorbeeld tegen schade door uv-licht en vrije radicalen in ons lichaam. Naarmate men ouder wordt ontstaat er een onevenwicht tussen de productie van vrije radicalen en het antioxidant afweermechanisme, dit kan leiden tot celbeschadiging en (huid)veroudering.
Vitamine C ondersteunt de vorming van collageen. Collageen is een structuurmolecule die deel uitmaakt van het bindweefsel in de huid. Gedurende ons leven wordt onze huid voortdurend vernieuwd. Als we jong zijn hebben we een overvloed aan collageen. Het collageen vormt dan een veerkrachtig en strak mazennetwerk. Deze ideale collageenstructuur voorkomt de vorming van rimpels en geeft de huid elasticiteit. Naarmate we ouder worden, wordt er echter steeds minder collageen aangemaakt, waardoor onze huid gestaag zijn stevigheid verliest. Hierdoor ontstaan er rimpels en wordt de huid slapper.


Super Omega Beauty mix

- 1 theelepel Biotona wit of zwart chiazaad
- 1 theelepel Biotona gepeld hennepzaad
- 2 theelepels Biotona Skin food
- 15 ml Biotona Aloe vera sap
- 200 ml (vers) appelsap

Goed blenden, werk af met wat extra chiazaad als topping.

Ik zoek een product voor
Ik zoek op ingrediënt


  Biotona op facebook

  Product in de kijker

  Tsubaki

  Tsubaki

 • Hydraterend - zuiverend
 • Verouderende en droger wordende huid
 •  

  Lees meer »

  Winkels in de buurt

  Start adres: