Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
van de nieuwste natuurlijke producten in ons gamma.
Gezond en natuurlijk gewicht verliezen met de zomer in aantocht?

Gezond en natuurlijk gewicht verliezen met de zomer in aantocht?

Nieuw wetenschappelijk bestudeerd plantenextract ondersteunt actief de vetverbranding! Overtollige kilo’s kwijtgeraken, uw figuur wat verfijnen of behouden is dikwijls een zware opdracht. Deze voornemens komen meestal voor of na de vakantie, de eindejaarsfeesten of het kan je ook dagelijks bezighouden. Een paar aanpassingen in je eetpatroon en voldoende beweging zijn al een goed begin. Tegen een natuurlijk en gezond hulpmiddeltje zegt niemand ‘nee’!Svetol® het gepatenteerde en wetenschappelijk onderbouwde extract van groene koffiebonen

Koffie wordt al jarenlang gebruikt voor zijn goede smaak, maar dook de laatste decennia ook meer op in de wetenschappelijke literatuur vanwege zijn gezondheidseffecten. Koffie-gebruik wordt onder andere gelinkt met een verminderd risico op diabetes type 2 (of ouderdomsdiabetes). Ook koffie die ontdaan is van cafeïne heeft deze gezondheidseffecten. De voordelen van koffie kunnen dus niet toegeschreven worden aan caffeïne. De stoffen die verantwoordelijk zijn noemt men chlorogeenzuren. De groene boon die vrijkomt wanneer men de vruchten van de koffieplant droogt bevat extra hoge concentraties chlorogeenzuur. Door selectie van de juiste bonen en het niet roosteren blijven deze actieve stoffen goed bewaard. 


   

    Vruchten van de koffieplant (Coffea canephora) en groene gedroogde koffiebonen


Wat is Svetol®?

Het is een hoogwaardig extract van groene koffiebonen waarvan de  gunstige effecten op een gezonde gewichtscontrole aangetoond zijn in 9 gepubliceerde wetenschappelijke studies. Svetol® kan ingezet worden in de volgende domeinen:

 • Vermindering van Body Mass Index (BMI)
 • Regulatie van glucosespiegel
 • Vetverbranding


Svetol
®
 helpt bij gewichtsverlies op een gezonde manier, zonder enige bijwerkingen! Bovendien is het volledig natuurlijk en bevat het geen schadelijke chemicaliën. Svetol® onderscheidt zich bovendien van andere groene koffieboon extracten door het hoge gehalte aan actieve stoffen, zijn speciaal extractieproces en het gebruik van een unieke familie van groene koffiebonen!

Dit bijzonder extract is heel rijk aan biologisch beschikbare chlorogeenzuren, waaronder 5-caffeoylkininezuur. Het is vrij van de stoffen die dan weer nevenwerkingen kunnen geven zoals cafeïne (<2%) en heeft een unieke samenstelling (typische ratio 5-caffeoylkininezuur/chlorogeenzuren: 0,2-0,3). Deze ratio is heel belangrijk en wordt bekomen dankzij het speciale en exceptioneel productieproces.

De werking van de chlorogeenzuren in Svetol® is gebaseerd op het blokkeren van de glucose-verwerking in het lichaam. Dit zorgt er ten eerste voor dat er geen grote glucose-pieken in de bloedsuikerspiegel ontstaan na de maaltijd en ten tweede dat we in plaats van glucose te gebruiken als energiebron, nu vetten verbranden! Het effect van Svetol® is aangetoond in een studie uitgevoerd bij 50 personen tussen 19 en 75 jaar, met een BMI boven de 25. In deze studie hoefden de deelnemers geen extra lichamelijke oefeningen uit te voeren, maar wel wat te letten op hun voeding (licht hypocalorisch dieet). Zo zien we in de onderstaande grafiek dat bij de Svetol®-groep méér vet verbrand wordt dan bij de placebo groep en het lichaam slanker wordt (Fig.1). 

 Fig. 1    Fig. 2


Na een periode van 60 dagen, werd een gemiddeld gewichtsverlies van meer dan 5kg aangetoond bij de actieve groep ten opzichte van 2,5 kg bij de controle (placebo) (Fig. 2).

 

Physalis Fat Burner bio is een 100% biologisch complex dat het befaamde Svetol® bevat! Daarnaast bevat het onder andere een groene thee-extract, met catechines (EGCG) die het vetmetabolisme ondersteunen en bijdragen tot het behoud van een normaal gewicht. Het extract van schisandrabes draagt bij tot algemene detoxificatie en het fysieke welzijn. Dit complex is aangevuld met een extract van açaíbessen.

Ik zoek een product voor
Ik zoek op ingrediënt


  Biotona op facebook

  Product in de kijker

  Avocado

  Avocado

 • Voedend – beschermend – sterk hydraterend
 • Droge, gevoelige en delicate huid
 •  

  Lees meer »

  Winkels in de buurt

  Start adres: